MANTELZORGWONINGEN

DUURZAAM & COMFORTABEL

Een mantelzorgwoning moet minstens net zo comfortabel zijn als een standaard woning. De mantelzorgwoningen die wij maken worden volgens het bouwbesluit zorgwoningen gebouwd en kunnen ook energie neutraal geleverd worden, zonder gebruik te maken van een gas aansluiting. De mantelzorgwoning kan ook worden voorzien van een speciaal elektrisch verwarmingssysteem. Dat zorgt voor aangename warmte en een laag energieverbruik.

MANTELZORG WONING MODELLEN

Alle modellen recreatiewoningen uit ons aanbod kunnen geleverd worden als mantelzorgwoning. De indeling van de woningen, deur breedtes en draaicirkels worden aangepast zodat de zorgwoning geschikt is voor een bewoner die bijvoorbeeld een rollator of rolstoel gebruikt.

De indeling van de  mantelzorgwoningen kan naar behoefte worden gewijzigd. De woningen zijn natuurlijk ook geschikt om in te wonen als er nog geen behoefte is aan mantelzorg. Dan volstaat een standaard uitvoering om comfortabel te kunnen wonen, de woning kan dan eventueel op een later moment worden aangepast. U kunt zelf kiezen welk materiaal gebruikt wordt voor de buitenbekleding van uw woning. Of u nu kiest voor hout of onderhoudsvrij kunststof.
De keuken en badkamer worden uitgevoerd in de door u uitgekozen materialen en kleuren. De woning wordt sleutelklaar opgeleverd inclusief stoffering zoals gordijnen, pvc vloer, inbouwkasten, bedden en nachtkastjes. Wilt u liever zelf zorgen voor bedden, vloeren of stoffering dan is dat natuurlijk ook mogelijk, de keuze is aan u.

MANTELZORGWONING MET OOG VOOR DETAIL

mantelzorgwoningen

Er zijn diverse modellen chalets als mantelzorgwoning beschikbaar die u geheel naar wens en behoefte kunt aanpassen. Zelfs het uiterlijk van de woning kan worden aangepast op kleur en materiaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor onderhoudsarm, duurzaam hout of gerecycled kunststof aan de buitenzijde van uw woning. De afmetingen van de mantelzorgwoningen kunnen variëren en worden geheel aangepast aan de behoefte van de bewoner en de locatie waar de zorgwoning geplaatst moet gaat worden.
U heeft al een mantelzorgwoning vanaf €99.950,- Incl. btw.

Informatie aanvragen

Menu