OVER ONS

Holland Chalet Bouw

Wij leveren al meer dan 15 jaar luxe vakantiebungalows, recreatie chalets en mantelzorgwoningen in Nederland. Met het hoofdkantoor in Apeldoorn en ons team van vakkundige medewerkers realiseren wij dagelijks voor zowel de particuliere als de zakelijke markt chalets en recreatiewoningen op maat.

Onze recreatiewoningen zijn standaard zeer luxe uitgevoerd en worden sleutelklaar geleverd. Voor elk budget een passende oplossing, er zijn al recreatiewoningen verkrijgbaar vanaf €31.900,-

Er zijn veel mogelijkheden en dat maakt kiezen niet eenvoudig. Vraag daarom één van onze adviseurs om een vrijblijvend, persoonlijk advies.

Ervaring telt!

Wij leveren chalets en recreatiewoningen voor zowel particulieren als bedrijven en instanties. Een team van professionele en zeer ervaren vaklieden geeft u de zekerheid dat uw woning volledig naar wens en in perfecte staat aan u geleverd wordt.

Recreatiewoning Campagne

Sleutelklaar

Alle recreatiewoningen/chalets worden sleutelklaar geleverd, u heeft één aanspreekpunt voor de gehele ontwikkeling en levering van uw chalet.
Op deze manier heeft u de garantie dat de focus ligt op uw tevredenheid!

Menu